Właśnie otrzymałem telefon od mojego lokalnego dealera, że mają aktualizację oprogramowania dla mojego Tucsona. NIE znam numeru identyfikacyjnego tej aktualizacji. Mam termin na 8 września, aby ją zainstalowali.
Czy Twój pojazd podlega temu?Właśnie otrzymałem telefon od mojego lokalnego dealera, że mają aktualizację oprogramowania dla mojego Tucsona. NIE znam numeru identyfikacyjnego tej aktualizacji. Mam termin 8 września, aby ją zainstalowali.
Zaktualizuję w przyszłym tygodniu.
Nie jestem pewien. Użyte słowa to „aktualizacja oprogramowania”. Czy TSB, do którego się odnosisz, zawiera również sprzęt?Czy Twój pojazd się pod tym łapie?
Czy zainstalowali aktualizację? Wszyscy inni otrzymują ją OTA, a osoba powyżej ma rację. Ma ona zapobiegać wyłączeniu Bluelink po roku. (Aktualizacja telemetryczna)Właśnie otrzymałem telefon od mojego lokalnego dealera, że mają aktualizację oprogramowania do mojego Tucsona. NIE znam numeru identyfikacyjnego tej aktualizacji. Mam termin na 8 września, aby ją zainstalowali.
Zaktualizuję w przyszłym tygodniu.
Tak, dokładnie tym jest aktualizacja dealera. Mam link do aktualizacji w poście nr 2Czy ten TSB dotyczy tych samochodów, które miały lub mają problemy z rozładowaniem akumulatora 12V? Widzę, że mój samochód ma datę produkcji sierpień 2024, ale nie mam żadnych problemów. Czy istnieje możliwość wyszukania online numeru VIN, aby poznać dokładną datę produkcji?
Dziękuję,
Mike