Tak, stary wątek, ale nie chciałem zakładać nowego. Jestem trochę zirytowany, że odtwarzacz multimedialny USB w moim Tucsonie odtwarza wszystkie utwory w folderze, ale potem nie odtwarza następnego folderu. Może powtarzać utwory w folderze, odtwarzać folder ponownie lub odtwarzać utwory w folderze w kolejności losowej. Szukałem tego i natknąłem się na ten wątek na forum Hyundaia.
https://www.hyundai-forums.com/threads/usb-flash-drive.698817/ Mój 11-letni Scion FR-S nie ma problemu z odtwarzaniem folderu z tego samego dysku USB, a następnie automatycznym odtwarzaniem następnego folderu. Czy technologia zrobiła krok wstecz? Używam dysku Samsunga o pojemności 128 GB sformatowanego w exFat z 250 folderami mp3 zgranymi w 320 kbps z moich płyt CD lub z pobrań online. W żaden sposób nie zamierzam ponownie formatować i kopiować ich z powrotem jako pojedyncze utwory.
Moje opcje, mogę odtwarzać folder/album ponownie.
View attachment 4812
Odtwórz piosenkę ponownie.
View attachment 4813
Odtwórz utwory w folderze w kolejności losowej. Aby odtworzyć inny folder, muszę oderwać wzrok od drogi, wybrać Listę, a następnie wybrać inny folder.
View attachment 4814
Ten sam dysk flash w moim Scionie FR-S z 2013 roku. Ok, mniejszy ekran dotykowy, ale spójrz na te pokrętła.
View attachment 4815
Odtworzy folder Chicago, a po zakończeniu rozpocznie odtwarzanie folderu C,S,N, & Y lub mogę wybrać inny folder. Tak, jestem wielkim fanem klasycznego rocka.
View attachment 4816