Jakie jest ostatnie zdjęcie, które wszyscy zrobili swojego Tucsona?
Bez edycji, ale użyłem trybu portretowego i trybu nocnego w moim telefonie. Po prostu pomyślałem, że wygląda to schludnie. I tak, śnieg nie był zbyt zabawny i sprawił, że żałowałem, że nie mam napędu na wszystkie koła. Mimo to spisał się dobrze, nawet na tych południowych ulicach.Nie sądzę, żebyś faktycznie je edytował, żeby dodać te rzeczy - ale na pierwszy rzut oka wygląda na to, że dodano te świąteczne rzeczy.
Mam zdjęcie, które zrobiłem jednemu z moich dzieci w NRG Park na meczu futbolu amerykańskiego. Wygląda na to, że stoją przed zielonym ekranem lub czymś w tym rodzaju.
Na marginesie. Mój może wyglądać jak twój we wtorek - nie jestem z tego zadowolony. Myślę, że przekonałem mojego szefa do zamknięcia, ponieważ jesteśmy do bani w przygotowywaniu dróg itp.
Żadnego okablowania ani falownika. Użyłem zwykłych mini lampek na baterie AAA z Wal-Mart, użyłem taśmy izolacyjnej wokół pojemnika na baterie i przymocowałem pojemnik do poprzeczki za pomocą jednego z tych rzepowych opasek kablowych. Działało jak urok przez cały czas!Świątecznie! Czy to normalne lampki choinkowe zasilane falownikiem? A może istnieją lampki choinkowe do samochodu, które działają z akumulatora 12 V?
Dostaliśmy około 2,5 do 3 cali śniegu/marznącego deszczu/lodowatego deszczu prawie 2 tygodnie temu w DFW. Nawet gdy TXDOT próbował utrzymać drogi przejezdne, ponowne zamarzanie w godzinach nocnych sprawiało, że poranne dojazdy były niebezpieczne. Słowa TXDOT brzmiały: „unikaj dróg, chyba że musisz absolutnie podróżować”, więc zostaliśmy w domu, dopóki lód w większości nie stopniał kilka dni później.View attachment 5744
View attachment 5745
Ta ilość śniegu sparaliżowała moją okolicę. Nie mamy pługów, pod śniegiem jest lód, ponieważ marznący deszcz stopił się, zanim zamarzł, a potem spadł śnieg, i... ludzie nie potrafią tu jeździć w deszczu... Nie pojechałem do pracy i trzymam się zasady... jeśli mój FWD nie może mnie przez to przepchnąć. Nie muszę tu w tym jeździć. Pewnego razu, gdy zaskoczyła mnie częściowo niespodziewana burza lodowa, było dobrze; zawiozło mnie do domu. To wszystko zniknie jutro.
Również... ostatnie zdjęcia samochodu, które zrobiłem.
Musiałem dziś iść do biura - szef zignorował ciągłe ostrzeżenia, aby zostać w domu, jeśli możesz - nawet jeśli mogę pracować zdalnie. Większość jazdy była w porządku.. DriveTexas miał rację co do tego, gdzie będzie lód.. wiadukt z lekkim zakrętem. Ja i Altima przejechaliśmy przez niego, a Tucson jechał w czymś, co moim zdaniem było bardziej błotem pośniegowym niż zamarzniętym lodem w tym momencie. Altima nie podążała za tą linią i trochę bardziej się ślizgała. Nienawidzę standardowych opon w deszczu, ale na lodzie wydają się niezbyt straszne - jak na oponę nie zimową. Dobrze spisały się w zeszłorocznej burzy lodowej i rano bez problemu przewiozły mnie przez ten most. Powinno go już nie być, zanim będę musiał przejechać przez niego ponownie dzisiaj.Mieliśmy około 2,5 do 3 cali śniegu/marznącego deszczu/gołoledzi prawie 2 tygodnie temu w DFW. Nawet gdy TXDOT próbował utrzymać drogi przejezdne, ponowne zamarzanie w godzinach nocnych sprawiało, że poranne dojazdy były niebezpieczne. Komunikat od TXDOT brzmiał: „unikaj dróg, chyba że musisz absolutnie podróżować”, więc zostaliśmy w domu, dopóki lód w większości się nie roztopił kilka dni później.
Rozumiem, że twój to ten z trójkolorowym paskiem na grillu? Jeśli tak, miły akcent.View attachment 5868
Zabrałem dzieci na lunch i znalazłem kogoś z doskonałym gustem w zakresie poziomu wykończenia i koloru.
Jasne.Rozumiem, że Twój to ten z trójkolorowym paskiem na grillu? Jeśli tak, to miły akcent.
Nie mogę się nadziwić, jak dobrze Hyundai poradził sobie z tym szarym wykończeniem wnętrza.Oto mój nowy 2025 Limited Hybrid w kolorze Cashmere Bronze z jasnoszarym wnętrzem. Odebrałem go w zeszłym miesiącu i jak dotąd bardzo mi się podoba. Cieszę się, że znalazłem tę grupę, wydaje się, że jest tu wielu kompetentnych i pomocnych ludzi.
Pozdrawiam, Mark
View attachment 5924
View attachment 5926
Znalazłem to w Publix...Wczoraj z żoną polowaliśmy na bluebonnety w północnym Teksasie. To był piękny dzień: czyste niebo, jasne słońce, lekki wiatr i temperatura około 78...
View attachment 6042
Wczoraj z żoną polowaliśmy na bluebonnety w północnym Teksasie. To był piękny dzień: czyste niebo, jasne słońce, lekki wiatr i temperatura około 78...
View attachment 6042
Zarówno kocham, jak i nienawidzę pustej farby. Miałem 14 EGT w kolorze czarnym przez 7 lat, a potem mój Ranger również; miałem go przez 2 lata. Teraz poszedłem w niebieski dla ???
Mieliśmy Intense Blue w naszym Tucsonie z 2022 roku,....zmodernizowany do Atlantis Blue z 2025 roku. Oba kolory to ładne wariacje naszego ulubionego koloru!! Wygląda ładnie!View attachment 6353
Dostałem właściwy kod lakieru i pomalowałem je w kolorze nadwozia. Trzymam je obok maski... takie same, ale nie błyszczące. Siedząc w ciemniejszej osłonie chłodnicy wyglądają na ciemniejsze, nawet przy większej ilości światła.
Ale także... elementy grilla w kolorze nadwozia = 10 KM.