Jakie jest ostatnie zdjęcie, które wszyscy zrobili swojego Tucsona?
Pierwsze i jak dotąd ostatnie zdjęcie, które zrobiłem mojemu nowemu Tucsonowi. To był dzień, w którym odebrałem go od dealera. Od tego czasu nie zrobiłem już żadnych zdjęć, chociaż wciąż lubię patrzeć na samochód. Kolor to "Teal Blue", niestety niedostępny w Ameryce Północnej. View attachment 3389
Świetne zdjęcia, uwielbiam ujęcie z góry. Pokazuje inną perspektywę wspaniałego projektu NX4.
Zgadza się? Ujęcie z góry to bardzo ciekawy kąt i wygląd.Świetne zdjęcia, uwielbiam ujęcie z góry. Pokazuje inną perspektywę wspaniałego projektu NX4.
Kiedy wychodzę robić zdjęcia aparatem, robię jedno lub dwa zdjęcia "w plenerze" i może mam trochę zabawy przy ich edycji w postprodukcji.Świetne zdjęcia, uwielbiam ujęcie z góry. Pokazuje inną perspektywę wspaniałego projektu NX4.
Gdyby ten kolor był dostępny w USA, zamówiłbym go. Wygląda świetniePierwsze i jak dotąd ostatnie zdjęcie, które zrobiłem mojemu nowemu Tucsonowi. To był dzień, w którym odebrałem go od dealera. Od tego czasu nie zrobiłem już żadnych zdjęć, chociaż nadal lubię patrzeć na ten samochód. Kolor to "Teal Blue", niestety niedostępny w Ameryce Północnej.
View attachment 3389
Au! Mam nadzieję, że wszyscy byli cali!Oto mój!
View attachment 3401
Masz dobre oko do aparatu
Oto mój …. 2022 Hybrid. Jeżdżę nim już prawie 2 lata. Nadal go uwielbiam i wciąż mam świetne przebiegi! Jak dotąd żadnych problemów. Lepszy niż jakikolwiek nowy Dodge, Ford lub Chevys, które posiadałem.
Fajnie!!! Duża różnica w oświetleniu tylnej przestrzeni ładunkowej i zawsze podziwiałem, że modele na innych rynkach mają odsłonięty wydech. Jedynym wykończeniem, które go ma tutaj w USA, jest N-Line i nawet wtedy są one owalne, co różni się od twojego. Chciałbym mieć te rury wydechowe w moim Tucsonie.Kilka dni temu zainstalowałem 2 dodatkowe światła LED w bagażniku i zrobiłem zdjęcia przed i po, aby zobaczyć różnicę.
Zauważyłem, że wydech europejskiego Tucsona wydaje się inny niż w modelach amerykańskich
View attachment 3476 View attachment 3475
To jest mój Tucson
View attachment 3478
Fajne w HEV jest to, że można po prostu do niego wsiąść, wyregulować siedzenie i lusterka i odjechać — LUB można zagłębić się w temat i naprawdę dostosować samochód do swoich konkretnych potrzeb. Spędziłem 2 (przeważnie szczęśliwe) tygodnie po dostawie zagłębiając się w instrukcje, przyczepiając karteczki samoprzylepne, a następnie wypróbowując je w samochodzie!Właśnie dostaliśmy nasz w środę. Dużo do nauczenia. Wszystkie te hybrydowe rzeczy są dla mnie nowe. View attachment 3403
Czy to na serio? Twój samochód wygląda świetnie. Czy mogę prosić o krótki samouczek?Tak, dziękuję! Nakładam na to obfitą warstwę oleju roślinnego Wesson między myciami, aby przedłużyć ten świeży wygląd po wyjeździe z myjni.
Cóż, dziękuję! Z przyjemnością udzielę krótkiego samouczka:Czy to na serio? Twój samochód wygląda świetnie. Czy mogę prosić o krótki samouczek?
Tak, to byłoby szalone!Dziękuję bardzo! Chętnie udzielę krótkiego samouczka:
Nie wcieram oleju roślinnego Wesson w mojego Tucsona.
Absolutnie głupie!Tak, to byłoby szalone!
100% oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, z drugiej strony...
Zakładając, że to Twój podjazd, ten niesamowity Tucson sprawia, że wygląda on źle. Nie możesz mieć ŻADNYCH pęknięć na podjeździe z samochodem, który tak wygląda!!! Obawiam się, że będziesz musiał wydać trochę pieniędzy na nowy beton, aby zapewnić idealne otoczenie dla tego samochodu.