Jakie jest ostatnie zdjęcie, które wszyscy zrobili swojego Tucsona?
Wow. Właśnie sprawdziłem te zdjęcia. Nigdy wcześniej nie widziałem, żeby głębokie morze wyglądało tak dobrze! Niesamowite, co potrafią zrobić przyciemniane szyby. Czy tylne szyby i tylne boczne szyby również zrobiłeś ciemniejsze niż fabryczne?moja jazda 2023 Tuscon sel convenience Deep Sea Blue
View attachment 3516
View attachment 3514
View attachment 3515
Ja jestemPrzykro mi, że ci się to przydarzyło. Mam nadzieję, że ubezpieczenie wszystko naprawi i nie uzna tego za szkodę całkowitą. Wydaje się, że w dzisiejszych czasach uznają pojazdy za szkodę całkowitą przy minimalnych uszkodzeniach, zamiast je naprawiać 🤦🏽. Widziałem wiele pojazdów w Copart z uszkodzeniami, które wyglądały na niewarte uznania za szkodę całkowitą, ale firma ubezpieczeniowa zrobiła właśnie to, zamiast naprawiać. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży.
Dzięki za komentarze. Samochód jest naprawiany i powinien być gotowy w tym tygodniu. Był w warsztacie przez 6 tygodni i szkody o wartości 14 000 $. Powiedzieli, że aby ten samochód został uznany za całkowitą stratę, koszt musiałby wynieść co najmniej 30 tys.Ja jestem
Kto był tą błogosławioną istotą, która ci to zrobiła?https://www.dropbox.com/t/gCiHjLhpi9Et1iXE Oto ostatnie zdjęcie mojego Tucson Limited Hybrid UGH!!!!!!!!!!![]()
Mam dla ciebie wiadomość! Po podwojeniu dawki Adderall i wrzuceniu kilku kapsułek spalacza tłuszczu tego ranka, znalazłem motywację, by założyć te cudeńka zaledwie kilka godzin temu! W każdym razie przyszły kilka dni temu.Zmieniłem moje na LED
Ricky10Kto był tym błogosławionym stworzeniem, które ci to zrobiło?
Musieli nie zauważyć twojego kierunkowskazu, bo jest za nisko![]()
![]()
Tak, to kolejna rzecz na mojej liście "do zrobienia". Pomijając dodatkowe bezpieczeństwo, skłamałbym, gdybym powiedział, że nie lubię strategicznie denerwować ludzi na drodze, którzy na to zasługują. Zwłaszcza, gdy jest to coś takiego, co niekoniecznie jest jawnie zamierzone.Zmieniasz je na LED i nie tylko je zobaczą, ale przeklną cię za oślepianie ich.
Czytałem, że istnieje aspekt bezpieczeństwa w oddzielaniu kierunkowskazów od świateł stopu tak daleko, jak to możliwe.
To strasznie do dupy.Ricky10
Zostałem zatrzymany na czerwonym świetle, kiedy ten facet we mnie wjechał. Wyszedłem i zapytałem, czy nacisnął hamulce, czy też mój samochód był jego hamulcami. Wyglądał na zdezorientowanego i nie przestawał przepraszać. Na szczęście nikt nie został ranny, tylko mój 3-tygodniowy samochód.
Teraz wiesz, że musisz wysłać zdjęcia 😂Mam dla ciebie wieści! Po podwojeniu dawki Adderall i dorzuceniu kilku kapsułek spalacza tłuszczu tego ranka, znalazłem motywację, by założyć te cudeńka zaledwie kilka godzin temu! W każdym razie przyszły kilka dni temu.
![]()
Glossy Black Front Fog Lamp Light Eyebrow Trim for Hyundai Tucson 2021 2022 2023 | eBay
Find many great new & used options and get the best deals for Glossy Black Front Fog Lamp Light Eyebrow Trim for Hyundai Tucson 2021 2022 2023 at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!www.ebay.com
Zrobiłem zdjęcia przed, ale teraz jest po prostu za jasno na zewnątrz, żeby skutecznie zobaczyć efekt na zdjęciu. Nie widziałem słońca od miesięcy, więc nie tylko spaliło mi siatkówkę, ale myślę, że straciłem 10# wagi wody od całego pocenia się 💦 💦
Instalacja była bardziej skomplikowana, niż się spodziewałem. Znacznie trudniejsza niż instalacja deflektorów szyb, ponieważ te mają sporo kątów do ogarnięcia. Ale udało się.
Przypuszczam, że zamieszczę to tutaj, ponieważ będzie to kwalifikować się jako moje „najnowsze zdjęcie”. Będę musiał jednak poczekać, aż słońce trochę się uspokoi na moim podjeździe.
Fajnie!To ostatnie zdjęcie mojego Limited ICE
View attachment 3518
Przykro mi to widziec, mam nadzieje, ze uda im sie to naprawic ku twojej satysfakcji, pamietaj, aby przejrzec wszystko dokladnie, w tym przyjrzec sie wszystkim pomalowanym obszarom pod wieloma katami, aby wszystko sie laczylo tak jak powinno. Pamietaj, aby sprawdzic odstepy miedzy panelami nadwozia, odstepy z bokami tylnej klapy itp. Nic gorszego niz bycie ofiara wypadku, a nastepnie ofiara napraw.Ricky10
Zatrzymalem sie na czerwonym swietle, kiedy ten gosc we mnie wjechal. Wyszedlem i zapytalem, czy nacisnal hamulce, czy tez moj samochod byl jego hamulcami. Wydawal sie zdezorientowany i nie przestawal przepraszac. Na szczescie nikt nie zostal ranny, tylko moj 3-tygodniowy samochod.